Πρόβλεψη τιμών αργύρου: Το XAG/USD

Share

 • Το ασήμι κερδίζει έδαφος εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης για πολύτιμα μέταλλα.
 • Η αναλογία χρυσού/αργύρου υποχώρησε κάτω από το επίπεδο 77,50, που είναι ανοδικό για το ασήμι.
 • Από τεχνική άποψη, μια κίνηση πάνω από τα $31,20 θα ωθήσει το ασήμι προς την αντίσταση στα $32,25 – $32,50.
 • προσπαθεί επί του παρόντος να εγκατασταθεί πάνω από το επίπεδο των 30,50 δολαρίων, καθώς οι έμποροι αντιδρούν στην υποχώρηση του δολαρίου ΗΠΑ και στο γενικό ανοδικό κλίμα στις αγορές πολύτιμων μετάλλων.Η τιμή του χρυσού εναντι του ασημιού μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή του επιπέδου των 2350 δολαρίων, παρέχοντας πρόσθετη στήριξη στις αγορές ασημιού.
 • Η αναλογία χρυσού/ασημιού έχει κολλήσει σε ένα εύρος μεταξύ 77 και 78. Μια κίνηση κάτω από το επίπεδο 77 θα ωθήσει την αναλογία χρυσού/αργύρου προς την επόμενη στήριξη στο 75,75, που θα είναι ανοδική για το ασήμι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διακυμάνσεις της αναλογίας χρυσού/αργύρου λειτούργησαν ως ο βασικός καταλύτης για τις αγορές αργύρου τους τελευταίους μήνες.

  Από μια μεγάλη εικόνα, φαίνεται ότι οι έμποροι παραμένουν ανοδικοί για το ασήμι και είναι έτοιμοι να αγοράσουν το μέταλλο όταν η τιμή του χρυσού κινείται υψηλότερα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το ασήμι διαπραγματεύεται πολύ κάτω από τα ιστορικά υψηλά του που είχαν φτάσει το 2011.

  Προφανώς, πολλοί έμποροι θα ήθελαν να απολαύσουν ένα πιθανό ράλι προς το επίπεδο των 50,00 δολαρίων, αλλά ανησυχούν ότι η δυναμική του χρυσού θα μπορούσε να εξασθενίσει, με αποτέλεσμα να διατρέχουν τον κίνδυνο σημαντικής υποχώρησης στις αγορές ασημιού. Τέτοιες ανησυχίες εξηγούν τις μεγάλες διακυμάνσεις στην αναλογία χρυσού/αργύρου τους τελευταίους μήνες. Σε περίπτωση που ο χρυσός εγκατασταθεί πάνω από το επίπεδο των $2400, το ενδιαφέρον της αγοράς για το ασήμι πιθανότατα θα αυξηθεί, ωθώντας την αναλογία χρυσού/αργύρου σε νέα χαμηλά, τα οποία θα είναι ανοδικά για το ασήμι.

  Το πλησιέστερο επίπεδο αντίστασης για το ασήμι βρίσκεται στην περιοχή $30,90 – $31,20. Ο RSI βρίσκεται σε μέτρια περιοχή, η οποία είναι ανοδική για τις αγορές ασημιού. Μια επιτυχημένη δοκιμή της αντίστασης στα $30,90 – $31,20 θα ωθήσει το ασήμι προς το επόμενο επίπεδο αντίστασης στα $32,25 – $32,50. Αυτό το επίπεδο αντίστασης έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές και έχει αποδείξει τη δύναμή του. Σε περίπτωση που το ασήμι καταφέρει να ανέβει πάνω από το επίπεδο των $32,50, θα αποκτήσει επιπλέον ανοδική δυναμική και θα κινηθεί προς το ψυχολογικά σημαντικό επίπεδο των $35,00.
 • Site buysilver.gr

  kolokotroni 9 syntagma 10561

  2os orofos office 3

  Tel.  2110012340

  MOBILE 6936130049

  athens greece

Διαβάστε περισσότερα

νέα και ενδιαφέροντα

Πρόβλεψη τιμών αργύρου: Το XAG/USD

Το ασήμι κερδίζει έδαφος εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης για πολύτιμα μέταλλα. Η αναλογία χρυσού/αργύρου υποχώρησε κάτω από το επίπεδο 77,50, που είναι ανοδικό για

Χωρίς κατηγορία

Άργυρος ή Ασήμι

Άργυρος ή Ασήμι Είναι πολύ σπάνιο ευγενές μέταλλο, μαλακό με έντονη μεταλλική λάμψη. Συμβολίζεται με το ‘’Ag ‘’ που προέρχεται από την λατινική λέξη ‘’Argentums

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Scroll to Top