Χρυσός , Ασήμι Τεχνική και Ανάλυση Συναισθήματος

Share

Οι δείκτες  του χρυσού κινούνται ανοδικά, ανακτώντας περίπου τις μισές απώλειες της Δευτέρας, καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται λόγω πιθανών ιρανικών αντιποίνων κατά του Ισραήλ. Μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, την περασμένη εβδομάδα, το Ιράν ορκίστηκε ανοιχτά αντίποινα, πυροδοτώντας ανησυχίες για επικείμενη επίθεση. Αυτή η εξέλιξη έχει εντείνει τους φόβους για μια ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, οδηγώντας τους επενδυτές προς το ασφαλές περιουσιακό στοιχείο. Οι παγκόσμιες συγκρούσεις και η πολιτική αστάθεια συχνά αυξάνουν τη ζήτηση χρυσού καθώς οι κυβερνήσεις και τα άτομα προσπαθούν να προστατεύσουν τον πλούτο τους.

Ο χρυσός παραμένει σε ένα καλά καθορισμένο εύρος πολλών μηνών με τη δοκιμή πολύτιμων μετάλλων και τη σύντομη διάσπαση της αντίστασης πριν υποχωρήσει. Η βραχυπρόθεσμη προοπτική παραμένει ανάμεικτη με την αποδεικτική υποστήριξη του sma 50 ημερών, ενώ το sma 20 ημερών λειτουργεί ως βραχυπρόθεσμη αντίσταση. Η πολύμηνη σειρά υψηλότερων χαμηλών παραμένει σε ισχύ, ενώ ένα διάλειμμα πάνω από τα $2.485/oz. χρειάζεται για να διατηρηθεί μια σειρά από υψηλότερα υψηλά στη θέση τους.

Το ασήμι συνεχίζει να υποαποδίδει τον χρυσό με επαναλαμβανόμενες απότομες εκπτώσεις από τα μέσα Μαΐου, διατηρώντας την πίεση στο πολύτιμο μέταλλο. Το ασήμι είναι κάτω από το sma 20 και 50 ημερών προς τα κάτω και πλησιάζει στο υποστηρικτικό sma των 200 ημερών. Ένας ακατέργαστος ανοδικός σχηματισμός σημαίας μπορεί να δει κανείς στο ημερήσιο διάγραμμα από τα μέσα Μαΐου, και αυτό είχε και πάλι ένα απότομο sell-off χθες. Το Silver πλησιάζει επί του παρόντος σε μια σημαντική περιοχή περίπου $25,90/oz που αποτελείται από υποστήριξη flag, οριζόντια υποστήριξη και sma 200 ημερών. Εάν αυτή η περιοχή ισχύει, τότε η Silver θα κοιτάξει να δοκιμάσει ξανά 30 $/oz. ή υψηλότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Ημερήσιο διάγραμμα τιμών αργύρου

Δημιουργήθηκε αυτόματα ένα γράφημα της Περιγραφής Χρηματιστηρίου

 

Τα στοιχεία των εμπόρων λιανικής δείχνουν ότι το 89,79% των διαπραγματευτών είναι net-long με την αναλογία των διαπραγματευτών long προς short στο 8,79 προς 1. Ο αριθμός των διαπραγματευτών καθαρής αγοράς είναι 2,05% χαμηλότερος από χθες και 8,17% χαμηλότερος από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο αριθμός των Οι συναλλαγές net-short είναι 21,15% χαμηλότερα από χθες και 25,10% χαμηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνήθως έχουμε μια αντίθετη άποψη για το συναίσθημα του πλήθους και το γεγονός ότι οι έμποροι είναι net-long υποδηλώνει ότι οι τιμές του αργύρου μπορεί να συνεχίσουν να πέφτουν. Οι επενδυτές είναι πιο καθαροί σε σχέση με χθες και την περασμένη εβδομάδα, και ο συνδυασμός του τρέχοντος κλίματος και των πρόσφατων αλλαγών μας δίνει μια ισχυρότερη αντίθετη μεροληψία συναλλαγών με πτωτική τάση.

Site buysilver.gr

kolokotroni 9 syntagma 10561

2os orofos office 3

Tel.  2110012340

MOBILE 6936130049

athens greece

Διαβάστε περισσότερα

νέα και ενδιαφέροντα

Το ασήμι εκτινάσσεται κατά 4,5%

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού βρίσκονται εντός 15 δολαρίων και ξεπερνούν το όριο των 2.600 δολαρίων καθώς οι

νέα και ενδιαφέροντα

Ασημί (XAG) Ημερήσια πρόβλεψη

Βασικά σημεία: Το ασήμι (XAG/USD) εκτινάσσεται στα 30,06 δολάρια λόγω της αυξανόμενης βιομηχανικής ζήτησης και των προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων της Fed, ενισχύοντας το

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Scroll to Top