Πρόβλεψη τιμής αργύρου

Share

Η αγορά ασημιού κέρδισε αρκετά δραστικά μέσα σε μια νύχτα και πάλι, καθώς ο πανικός «πώλησε πρώτα, κάνε ερωτήσεις αργότερα». Αυτό δεν είναι μόνο το ασήμι που υποφέρει από αυτόν τον πανικό, είναι τα πάντα. Το ασήμι που είναι φυσικά ασταθές είναι ένας ακόμη λόγος ανησυχίας για το άλμα σε αυτήν την αγορά σύντομα με μια τεράστια θέση.

είχε άλλη μια βάναυση ολονύκτια συνεδρία που έπεσε στο επίπεδο των $27,50 πριν βρει οποιαδήποτε υποστήριξη. Τελικά, αυτή είναι μια αγορά που νομίζω ότι χρειάζεται πολύ βοήθεια. Και οι θερμότεροι από τον αναμενόμενο αριθμοί ΑΕΠ που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν ενδεχομένως να τους δώσουν λίγη ώθηση από άποψη βιομηχανικής χρήσης, αλλά ειλικρινά, φαίνεται ότι όλοι ανησυχούν περισσότερο για τον πανικό τώρα παρά οτιδήποτε άλλο. Θυμηθείτε, όταν τα περιουσιακά στοιχεία πωλούνται μαζικά όπως τώρα, το ασήμι σκοτώνεται εντελώς, καθώς είναι μια ασταθής αγορά και ένα τεράστιο συμβόλαιο, και οι άνθρωποι θα πουλήσουν πρώτα και θα κάνουν ερωτήσεις αργότερα, καθώς οι υπολογιστές αυξάνουν επίσης τον θόρυβο.

Πολλοί έμποροι έχουν κερδίσει αρκετά χρήματα στην αγορά ασημιού, επομένως δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη να δούμε ότι το κάτω μέρος έχει πέσει έξω. Το ερώτημα τώρα είναι αν μπορούμε ή όχι να αναπηδήσουμε, και νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξετε την αγορά χρυσού για σημάδια ότι συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν ενδείξεις ότι προσπαθούμε τουλάχιστον να επιβραδύνουμε την αιμορραγία, οπότε με αρκετό χρόνο νομίζω ότι μπορεί να γυρίσουμε πίσω. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν θα άγγιζα την αγορά του ασημιού. Φαίνεται εξαιρετικά τοξικό και δεν θα με εξέπληξε καθόλου να δω ασημένια κούρσα προς το EMA των 200 ημερών πριν όλα ειπωθούν και γίνουν. Σε αυτό το σημείο, θα ήμουν στο περιθώριο.

  • Site buysilver.grkolokotroni 9 syntagma 10561

    2os orofos office 3

    Tel.  2110012340

    MOBILE 6936130049

    athens greece

Διαβάστε περισσότερα

Σύρμα αργύρου μασίφ ημιστρόγγυλο
νέα και ενδιαφέροντα

Ασήμι ο αφανής ήρωας

Η ζήτηση για ασήμι συνεχίζει να αυξάνεται, λόγω τεχνολογιών όπως η ηλιακή ενέργεια και η τεχνητή νοημοσύνη. Μόνο το 2023, η αγορά αργύρου παρουσίασε έλλειμμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Scroll to Top